Prajitura tavalita in cocos

de laylalala in Prajituri, 27 Ian 2011 | 11945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua, separate
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat
  • zeama de la 2 limes
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • Pentru sos
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 300 gr ciocolata cu lapte
  • 50 gr cacao pudra
  • cocos
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura tavalita in cocos:

Incinge cuptorul la 180˚C. Tapeteaza cu foaie de copt o tava dreptunghiulara.

Pentru pandispan abte albusurile spuma cu un praf de sare. Intr-un  vas bate galbenusurile cu zaharul si zeama de limes. Cerne faina cu praful de copt si adauga-le in compozitia cu galbenus. Inglobeaza albusurile spuma. Toarna compozitia in tava si da la copt pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.

Pentru sos pune toate ingredientele pe foc pana se formeaza un sos.

Dupa ce pandispanul s-a racit , se taie in bucatele, se inkaoie in sosul racit putin si se tavalesc prin cocos.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura tavalita in cocos 80908
retete culinare - Prajitura tavalita in cocos 80909
retete culinare - Prajitura tavalita in cocos 80910
retete culinare - Prajitura tavalita in cocos 80911
retete culinare - Prajitura tavalita in cocos 80912
retete culinare - Prajitura tavalita in cocos 80913

COMENTARII (16)

Cris2711 1

28.01.2011, 18:07

lilik 1

28.01.2011, 18:10

delicioasa

lacrimioara 1

28.01.2011, 23:16

e super prajitura asta si eu o faceam si trebuie sa ma apuc iar de ia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55