Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie

de Panacris in Prajituri, 7 Mar 2012 | 7465 vizualizari

 

Daca Valdimir a facut branzica de vaci de casa, mi-a deschis apetitul ptr o prajitura rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • oua 4 bucati
  • zahar tos 12 linguri
  • ulei de floarea soarelui 12 linguri
  • lapte grasime 3,5% 12 linguri
  • sare iodata 1 g.
  • zahar vanilinat 1 plic
  • praf de copt 1 plic
  • faina alba de grau 12 linguri
  • branza de vaci 500 g
  • lamaie 1 bucata
  • oua 2 bucati
  • zahar pudra 200 g
  • zahar vanilinat 1 plic
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie:

Ouale se amesteca energic cu zaharul, zaharul vanilinat, uleiul si laptele. Praful de copt se amesteca cu faina si un praf de sare, se adauga in aluatul de oua si se amesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Aluatul obtinut se toarna in tava tapetata cu foaie de pergament.

Intre timp branza de vaci se amesteca cu zaharul pudra, zaharul vanilinat, ouale, zeama si coaja de lamaie rasa. Se ia cu lingura din compozitia de branza si se pune din loc in loc in aluatul din tava, vedeti in poze. Se coace la foc  potrivit cca. 30 de minute. Se pudreaza cu zahar dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Panacris 1

08.03.2012, 08:06

Multumesc de aprecieri! Cate o feliuta la fiecare sa ajunga la toata lumea!

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:14

Foarte gustoase prajiturile cu branza dulce!

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 16:11

delicioasa prajitura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si capsuni