Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici

de Rux in Prajituri, 29 Apr 2014 | 860 vizualizari

 

Deliciu la micul dejun :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza dulce( puteti alege branza dulce cremoasa)
  • 2 oua
  • 5 linguri smantana
  • 5 linguri rase de zahar pudra
  • 6 linguri amidon
  • 1 lingurita praf de copt stins cu cateva picaturi de lamaie
  • vanilie
  • coaja rasa de la o portocala
  • dulceata de piersici( daca nu va place inlocuiti cu dulceata preferata)
  • zahar pudra vanilat pentru decor
  • 6 forme mari de briose din silicon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici:

Intr-un vas se amesteca branza dulce cu smantana, ouale, zaharul pudra vanilia si aromele. Se mixeaza bine sa se faramiteze branza dulce.

Se adauga amidonul si praful de copt.

Se pune compozitia in forme la mijloc asezam o lingurita de dulceata.

Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem prajiturelele timp de 25, 30 de minute in functie de cuptor.

Se lasa sa se raceasca bine . Se pot servi direct din forme. Pudram prajiturile( sau nu) si le decoram cum dorim.

Delicioase!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici 314537
retete culinare - Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici 314538
retete culinare - Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici 314539
retete culinare - Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici 314540
retete culinare - Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici 314541
retete culinare - Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici 314542
retete culinare - Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici 314543
retete culinare - Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici 314544

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (44)

Rocsi 1

30.04.2014, 10:31

Una o sa fie a mea

Rux 1

30.04.2014, 19:49

Multumesc Luana, Rocs

tarasmariana 1

19.02.2015, 20:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21