Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Atat de delicioase...
Incingeti cuptorul la 180 grade si coaceti nucile in jur de 8 minute pana se rumenesc.
Lasati-le la racit si apoi mixati-le in robot cu cele 110 gr zahar pudra.
In vasul mixerului amestecati untul cu zaharul pana devine foarte cremos( 2 min).
Adaugati vanilia, incorporati faina. Amestecati apoi cu nucile.
Luati aluatul din vas si framantati usor aluatul apoi dati forma unei bile si bagati la frigider pentru o ora.
Scoateti aluatul, incingeti cuptorul la 180 grade si formati prajiturelele . Dati-le forma rotunda si apoi presati-le usor in palme in forma unui disc.
Asezati-le pe hartie de copt in tava de cuptor si coaceti pentru 12-15 minute pana se rumenesc.
Lasati sa se raceasca si presaratile din belsug cu zahar pudra.
Minunate!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult