Prajiturele mexicane pentru nunta

de RuxyRux in Prajituri, 14 Ian 2011 | 8385 vizualizari

 

Atat de delicioase...

 

INGREDIENTE

  • 65 gr nuci prajite( pecan, alune de padure, migdale, nuci etc dupa dorinta) eu am pus migdale
  • 227 unt la temperatura camerei
  • 1/4 cana zahar pudra( 30 gr)
  • 1 esenta vanilie
  • 260 gr faina
  • 110 gr zahar pudra pentru migdale  
Portii: 40
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele mexicane pentru nunta:

Incingeti cuptorul la 180 grade si coaceti nucile in jur de 8 minute pana se rumenesc.

Lasati-le la racit si apoi mixati-le in robot cu cele 110 gr zahar pudra.

In vasul mixerului amestecati untul cu zaharul pana devine foarte cremos( 2 min).

Adaugati vanilia, incorporati faina. Amestecati apoi cu nucile.

Luati aluatul din vas si framantati usor aluatul apoi dati forma unei bile si bagati la frigider pentru o ora.

Scoateti aluatul, incingeti cuptorul la 180 grade si formati prajiturelele . Dati-le forma rotunda si apoi presati-le usor in palme in forma unui disc.

Asezati-le pe hartie de copt in tava de cuptor si coaceti pentru 12-15 minute pana se rumenesc.

Lasati sa se raceasca si presaratile din belsug cu zahar pudra.

Minunate!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele mexicane pentru nunta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Baclava rulouri