Prajituri mari si grase cu fulgi de ovaz

de -Miti- in Prajituri, 16 Feb 2011 | 4132 vizualizari

 

Mari si grase se refera la marime...dar pot fi facute si mici si slabe!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 125 gr unt,la temperatura camerei
  • 1 1/2 lingura miere
  • 1 ou
  • 150 gr fulgi de ovaz
  • 80 gr stafide
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajituri mari si grase cu fulgi de ovaz:

Amesteca zaharul cu untul,pana devine cremos. Adauga oul si mierea. Adauga faina,sarea,bicarbonatulsi faina, Incorporeaza fulgii de ovaz si stafidele si framanata usor.

Se formeaza prajiturile,daca le vreti mari si grase cam de marimea unui ou.

Se coc 15-20 de minute,depinzand de marime.

 

COMENTARII (26)

adasev12 1

16.02.2011, 15:41

ba da mitinita...tot adina ma chiama ...chiar am intalnit destul de des numele acesta pe aici...o fi ceva interesant la el...? ca mie nu-mi place deloc..... ....cu ideologia...s-ar putea sa ai dreptate...n-oi fi cumva si tu varsator????

-Miti- 1

16.02.2011, 17:44

ada,poate ti se pare ca daca asa ne cheama ne uitam dupa adine eu nu-s varsator,is fecioara si ma si port ca una ,vorbesc ca o fecioara si ma conformez zodiei dar marimea tot conteaza!sa fie mari si grase prajiturille!!!

lia maria 1

16.02.2011, 17:52

o prajiturica mare si grasa as gusta si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04