Prajiturica prajiturelelor

de DIANA B in Prajituri, 6 Ian 2011 | 5948 vizualizari

 

Ptr ca stiu ca sunt multi care au diabet ( ca mine ) si le plac dulciurile , m-am hotarat sa adaptez o reteta by Miha si ptr noi .

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 20 linguri fructoza
  • 150 g unt
  • 100 g faina
  • 750 ml lapte
  • 100 g nuca
  • 100 g stafide
  • 6 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturica prajiturelelor:

 Untul de la temperatura camerei se mixeaza cu 20 lg de fructoza ( Clio - se gaseste in orice market ) , pana capata o consistenta cremoasa , la care se adauga ouale pe rand ; se continua mixarea adaugandu-se laptele cate putin , apoi nuca macinata si stafidele hidratate cu apa si un pic de rom , totul desavarsindu-se cu faina in care s-a incorporat f bine cacaoa .

Se obtine o compozitie lichida care se da la cuptorul preincalzit , intr-o tava unsa cu unt , la o temperatura de 170 de grade ptr 40-50 de minute .

Sper sa va placa , ptr ca este delicioasa !

 

RETETA IN IMAGINI

Prajiturica prajiturelelor-0
Prajiturica prajiturelelor-1
Prajiturica prajiturelelor-2
Prajiturica prajiturelelor-3
Prajiturica prajiturelelor-4
Prajiturica prajiturelelor-5

COMENTARII (17)

DIANA B

DIANA B 1

07.01.2011, 11:15

@LUK , @POSTAVARU , @LILIK, @DIACONTA , va multumesc

marieta

marieta 1

25.07.2011, 00:04

bunaaaaaaaaaaaa!!!!chear daca avem diabet si noi putem manca dulciuri!!!!

DIANA B

DIANA B 1

25.07.2011, 09:38

@Marieta , trebuie sa faem si noi ceva , ca doar n-o sa murim c-avem diabet

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!