Tiramisu reteta reinterpretata

de Toamna07 in Dulciuri, 23 Oct 2012 | 9242 vizualizari

 

Trebuie sa le pregatiti,sunt o minunatie !
Tiramisu reteta reinterpretata

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 35 de praline :
  • 24 bucati piscoturi
  • 1 cutie de mascarpone
  • 1 ceasca de cafea espresso
  • 3 linguri Amareto sau cateva picaturi de esenta migdale
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta reinterpretata:

Tiramisu reteta reinterpretata

Am pus piscoturile in robotul de bucatarie si le-am macinat fin. Intr-un castron mare am rasturnat piscoturile macinate si peste ele am pus ceasca de cafea calda,am amestecat  si pentru 10 minute le-am abandonat.  Cu mixerul am batut mascarpone,esenta de migdale si vanilia.Crema fina rezultata se adauga peste biscuitii inmuiati cu cafea . Omogenizam compozitia si formam bilute de marimea unei nuci pe care le tavalim prin cacao. Dam la frigider pentru o ora si apoi...servim!:)

Pralinele se pregatesc foarte usor si sunt delicioase!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

alba_zori 1

26.10.2012, 06:40

wow minunate,ce bune,ce pofta..

Toamna07 1

27.10.2012, 12:26

Sunteti grozave!
Weekend linistit!

ralu_river 1

01.11.2012, 12:39

ce bine arata !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bilute cu visine