Praline Tiramisu

de nadea68 in Prajituri, 22 Iun 2013 | 3374 vizualizari

 

O reteta pentru un desert delicat,usor de facut si fara sa aprindem cuptorul...:))

 

INGREDIENTE

  • 200 g piscoturi
  • 250 g mascarpone
  • o ceasca cafea solubila
  • 2/3 linguri zahar pudra
  • zahar vanilat
  • esenta de rom
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praline Tiramisu:

Piscoturile se macina fin si se pun intr-un bol,deasupra turnam cesca de cafea solubila si lasam deoparte.

Mscarpone se bate cu mixerul se adauga zaharul pudra se pune zaharul vanilat si esenza.

Crema obtinuta se amesteca cu piscoturile.Se omogenizeaza si se fc bilute mari cat o nuca.Bilutele obtinute le tavalim abondant in cacao.

Le punem la frigider pana la servit.

Ies cam 30 praline :)

 

TIPS-URI

1

in reteta originala nu se pune zahar pudra dar mie mi s-a parut ca n-o sa fie destul de dulce,cu zahar au iesit destul de dulci :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Praline Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

23.06.2013, 01:17

Cris2711 1

23.06.2013, 11:54

le-am pus gand rau,vreau sa le fac,arata super

nadea68 1

23.06.2013, 14:25

crisulina sa stii ca n-o sa regreti,sunt foarte bune si delicate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu ciocolata si praline