Prânzul de Duminică – Pulpe de pui cu cartofi şi sos de iaurt

de diaconta in Mancaruri cu carne, 5 Ian 2013 | 8229 vizualizari

 

Cred că este o idee bună pentru o masă de prânz.Noi am mai avut şi ciorbă de fasole verde cu afumătură.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui întregi
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Usturoi granulat
  • Ulei

Pentru cartofi:

  • 400 gr cartofi
  • 3 oua
  • 4 linguri smântâna
  • 100 ml lapte
  • 300 gr branza telemea
  • 150 gr branza de capră
  • 200 gr cascaval
  • Sare,piper
  • Unt
  • Marar verde

Pentru sosul de iaurt:

  • 150 ml iaurt grecesc
  • 2 catei de usturoi
  • Castravete
  • Marar verde
  • Sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prânzul de Duminică – Pulpe de pui cu cartofi şi sos de iaurt:

Pulpele le-am condimentat,le-am pus într-un vas cu putin ulei si apa,am acoperit cu o folie si le-am dat la cuptor.

La jumatatea timpului,am luat folia si le-am lasat sa se rumeneasca frumos.

Am fiert cartofii in coaja si i-am taiat felii mai groase.

Am amestecat ouale batute cu smântâna,laptele,brânza razuita,mararul tocat,sare si piper.

Am asezat un strat de cartofi într-un vas uns cu unt,am pus apoi amestecul cu brânza,am presarat cascaval razuit,am pus iarasi un strat de carofi,amestec de brânza si deasupra mult cascaval razuit.

Am pus vasul la cuptor,pâna când s-a rumenit frumos.

Pentru sos,am amestecat iaurtul cu castravetele razuit,mararul tocat,usturoiul zdrobit si am condimentat.

 

Poftă bună!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prânzul de Duminică – Pulpe de pui cu cartofi şi sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

ela 1

03.03.2013, 00:17

marianascarlat 1

08.03.2013, 13:39

Bun!!!!

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 22:53

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute