Pranzul in vas roman

de ela in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2010 | 7649 vizualizari

COMENTARII (25)

Teo 1

14.03.2010, 20:47

Hmm...ce bine arata mancarea ta; azi am primit si eu cadou un vas roman asa ca trebuie sa il testez cat de curand; sunt convinsa ca mancarea facuta in el este foarte gustoasa!

ela 1

14.03.2010, 20:49

ai aparut Teo,la multi ani inca o datate-ai chefuit azi?este delicioasa mancarea in vas roman,se topeste in gura

ela 1

14.03.2010, 20:50

ai primit vasul de ziua ta?

rivka 1

14.03.2010, 20:51

de unde cumparati aceste vase

ela 1

14.03.2010, 21:00

unul l-am luat de la metro si pe acesta de la selgros.au niste preturi....

rivka 1

14.03.2010, 21:03

cat costa?

ela 1

14.03.2010, 21:15

asta a fost 65lei iar celalalt care este emailat si il poti pune si pe aragaz si este nici jumatate din asta la marime era la oferta 40lei,cele mai mici sunt peste 20lei

ela 1

14.03.2010, 21:15

un capac separat este si 58lei

Teo 1

14.03.2010, 23:19

eu chiar am primit astazi un vas de ziua mea; am fost f. incantata, mi-l doresc de mult;

ela 1

14.03.2010, 23:30

Teo sa stii ca mancarea iese delicioasa,desi astepti tareee mult pana este gatasi la spalat a trebuit ceva timp,ma enervasem dejaam sa scriu maine la introducere cam ce am pe prospect despre cum se foloseste si se intretine

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:20

ela iar ai facut portii duble cred ca si pentru mine

ela 1

15.03.2010, 00:35

m-ai prins iar cu portiile,Mihaela.eu incerc sa fac mancarea pentru cateva zile caci nu prea am timp sa gatesc.bineinteles ca nu ajungem totusi sa mancam tot niciodata caci eu nu mananc mancarea veche,dar catelusa mea de abea asteapta sa guste si ea din toate,cand e gata mancarea trebuie sa o scot neaparat afara din bucatarie ca o napadesc mirosurile si ma intreaba parca din priviri ce am gatit

ela 1

15.03.2010, 00:50

buna-dimineata,Mihaela

LaDy_Alina 1

15.03.2010, 00:51

mi-ai dat si mie sa mananc azi?...ma lasasi sa mor de foame!!!

ela 1

15.03.2010, 00:53

uite o portie virtuala

LaDy_Alina 1

15.03.2010, 01:18

aia sa o mananci tu...eu vreau manacare pe bune...ia hai...fa antrenamente...pregateste-te k ne asteapta zile grele...

LaDy_Alina 1

15.03.2010, 02:05

ia si de la mine 5 furcusoare de data asta...nu cum ti-ai primit cu ani in urma...una singura...hihihih...pai mey tu erai om de o singura furculita???

Miha 1

15.03.2010, 10:11

Eu am reusit sa sparg vasul roman.

ela 1

15.03.2010, 10:31

cum ai reusit, Miha?

ela 1

15.03.2010, 10:32

si eu am tremurat pe langa el sa nu ii fac ceva

ela 1

15.03.2010, 11:08

am completat reteta si cu instructiunile de folosire ale vasului

ela 1

15.03.2010, 11:09

ha ha,instructiunile sunt mai amanuntite decat reteta

LaDy_Alina 1

15.03.2010, 11:57

ohhhh...pai cum reusiti sa spargeti vasele ,ai fetelor?

ela 1

15.03.2010, 12:08

astea de lut sunt mai pretentioase

LaDy_Alina 1

15.03.2010, 13:46

sor'mea...am mai postat vreo 3 retete,dar nush de ce nu imi apar...ce am facut??????

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si carne de porc