Praz cu masline

de Alinutza80 in Mancaruri de post, 14 Iun 2012 | 1690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fire de praz
  • 1 cutie masline negre 400 gr
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praz cu masline:

Prazul se curata, se spala in fasii de aproximaitv 2 cm.

Intr-o cratita punem uleiul la incins si punem prazul la calit.

Cand a inceput sa se inmoaie se adauga bulionul . Se mai caleste aproximativ 5 min si apoi se adauga maslinele si o cana cu apa. Se potriveste de sare si piper  si se baga la cuptor pentru 10-15 minute.

Se serveste calada ca garnitura sau simpla cand este post.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Praz cu masline 167025
retete culinare - Praz cu masline 167026
retete culinare - Praz cu masline 167027
retete culinare - Praz cu masline 167028
retete culinare - Praz cu masline 167029
retete culinare - Praz cu masline 167030
retete culinare - Praz cu masline 167031

COMENTARII (26)

Alinutza80 1

14.06.2012, 21:37

Iri

Sim0na 1

14.06.2012, 22:44

Nu am mancat niciodata... dar cred ca-i buna mancarica

Alinutza80 1

15.06.2012, 09:37

Simona sa sti ca e foarte buna,merita sa incerci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21