Pregatirea icrelor negre, pentru consum

de Ina in Peste, 27 Ian 2012 | 39784 vizualizari

COMENTARII (23)

alldaycooking 1

27.01.2012, 15:06

Bine de stiut!

Ina 1

27.01.2012, 15:10

da, ca si eu ma uitam la ele... Soacra-mea zicea ca nu-s icre, sunt mate, ca prea erau...verzi

Ina 1

27.01.2012, 15:11

Dar DA, icrele crude, pana sa le punem in saramura, au tenta verzuie

La Ancuta 1

27.01.2012, 15:20

RuxyRux 1

27.01.2012, 16:29

Arata extraordinar, eu nu pap dar te apreciez maxim!

Ina 1

27.01.2012, 16:37

Multumesc, Ruxy

iry-gabriela 1

27.01.2012, 17:24

interesant

Miha 1

27.01.2012, 18:10

Ahaaa...deci asa...

mamaieelena 1

27.01.2012, 18:24

mai dar,scuze de intrebare cat de mare a fost cega ?ca dupa cum se vede icre au fost foarte multe oricum multumesc pentru reteta

Ana_Maria269 1

27.01.2012, 18:29

super!!!

Ina 1

27.01.2012, 18:33

icrele alea sunt de la 2 pesti: unul de cca 2 kg, celalalt de vreo 3,5

Ina 1

27.01.2012, 18:34

Daca stia femeia aia ce vinde, nu vindea cu 12,5 lei / kg ...

lia maria 1

27.01.2012, 19:08

ce noroc pe tine Ina super faine si multe

Ina 1

27.01.2012, 19:15

Lia, spre necazul meu,n-au ramas prea multe, scurse Cea mai mare parte din ce-i acolo se arunca, bobite sunt putine

Panacris 1

27.01.2012, 19:17

Intradevar esti mare specialista in preparatele din peste

Ina 1

27.01.2012, 19:42

nuuu, nu-s deloc specialista ( gen ... Medi' sau mihaelar63 )
Atata timp cat la noi pestele este , uneori, la discretie,incerc doar sa nu ma fac de ras

Mitinita 1

27.01.2012, 20:10

voi ati dat peste vreo comoara in gradina ce bine arata cand sunt asa proaspete

mirela0911 1

27.01.2012, 20:49

silvi0ara 1

27.01.2012, 21:23

Bravo Ina.

Ina 1

27.01.2012, 21:34

danakarin 1

27.01.2012, 21:56

caviar!!!

Lau 1

28.01.2012, 12:01

interesat

jolygina 1

29.01.2012, 12:10

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu jambon si icre negre