Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este prima data cand fac prepelite la cuptor.Sunt delicioase rau.
Cuptorul se preincalzeste la 200 °.
Prepelitele se spala,se sterg cu un prosop de hartie,apoi se pun intr-o forma termorezistenta pe un pat de legume,legumele se aleg dupa gustul fiecaruia si se taie dupa preferinte.
Deasupra se adauga supa clara,apoi se adauga deasupra piperul.
Inainte de a se adauga la cuptor se pune si vinul alb ,demisec.
Cuptorul se pregateste la 160° ,apoi se adauga forma cu prepelitele.
Se lasa circa 45-50 de minute.
Se servesc calde ,alaturi de o garnitura potrivita si salate.
1
Vinul alb ii da un gust deosebit.
2
Se pot umple si cu ierburi.
3
Langa o garnitura de cartofi,orez si salate se potriveste de minune.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult