Prepelite cu ciuperci de padure

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2011 | 6998 vizualizari

COMENTARII (40)

Sylvia 1

20.02.2011, 18:59

Julie si Nico merci de aprecieri

kamy 1

20.02.2011, 19:03

poi,nu sylvia sa nu uite de unde ...au plecat

mamaieelena 1

20.02.2011, 19:20

bune bune..

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 19:51

Nici eu nu am mancat niciodata dar ma tenteaza sa gust....................

Rocsi 1

20.02.2011, 20:59

RuxyRux 1

20.02.2011, 21:57

Grozav lady in red

adasev12 1

20.02.2011, 22:21

sylvia...esti f draguta...dar eu nu sunt in tara...de aia intrebam ( sunt in italia...)

divainbucatarie 1

21.02.2011, 09:22

epurasha2bb 1

21.02.2011, 19:30

ce bun trebuie sa fie!

Mitinita 1

21.02.2011, 20:30

am facut si eu odata o tocanita si chiar ca are o aroma deosebita

Mihaela11_jo 1

21.02.2011, 20:56

Delicioase si arata senzational

stefania 1

23.02.2011, 22:24

felicitari pt cum reusesti sa ne surprinzi mereu cu retetele tale ! ti-am vizionat si site-ul propriu si intradevar esti un bucatar pe cinste ! (Iti dau ID-ul meu de mess: [email protected] pentru cazul in care doresti prepelite vii sau taiate (deci proaspete, netrecute prin congelator).

Sylvia 1

24.02.2011, 19:45

Scuze, nu am fost atenta, in Italia ar trebui sa gasesti prepelite la magazinele mari gen Cora habar nu am cum se numesc , eu in talia nu am fost decat in vacante in statiuni mici si nu am dat peste asa ceva. Sau merita intrebat la un magazin de carne, eu asa as face , pupici.

Sylvia 1

24.02.2011, 19:55

Stefania eu locuiesc in Franta dar informatia ta ar fi foarte binevenita. Daca vrei intra pe pagina mea de facebook http://www.facebook.com/bucataria.sylviei#!/bucataria.sylviei si scrie despre asta, in ce oras esti si unde ai putea face livrari?

adry88 1

23.05.2011, 21:27

ce interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitură