E delicioasa Miti...eu nu cumpar niciodata carne tocata de la magazin...am si eu un fix si pe ala nu mi-l scoate nimeni din cap...spala carnea inainte sa o toace sau nu? Pe mine asta ma tine departe pentru totdeauna de carne gata tocata...ce mai faceam uneori, mergeam la magazin, alegeam carnea, o cumparam si rugam fetele sa o spele si sa mi-o toace...nu prea vroiau dar le zambeam frumos si...gata te imbratisez frumoasa mea si pe maruntelele tale dragi
Adina !
Nu-i cunosc tara de origine , dar in Romanica , toate bucatarasele o gatesc , eu una considerand-o cea mai fina ciorbita ... alta data sa toci tu carnea acasa , fie vita fie pui ... aaaaaaa , da' tu vrei totul din 2 timpi si 3 miscari , ei , nu se poate tot timpul ... ,,maruntelele" chiar au avut dreptate , cum sa le placa zgarciurile , doar nu-s pisici
nici noua nu ne plac zgarciurile de aceea de cele mai multe ori prefer sa toc eu carnea..iese f buna si cu carnita de pui...bine ca a fost buna la gust
ce apreciati voi cand gatesc eu romaneste de unde iau acuma carnea tocata zici ca e pasta nu carne si e un magazin in care am incredere,numai de la ei mananc mici. Carnea de pui am mai tocat-o acasa,dar cu cea de vita si de porc cum fac? N-am masina de tocat carne,la robot nu stiu daca merge...