Primul meu''bulion'' de casa

de gaby_gabytza in Bulion, 14 Sep 2011 | 4720 vizualizari

COMENTARII (13)

kamy 1

14.09.2011, 13:59

bun si asta la iarna dar de ce ai pus si bulion de cumparat??

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:04

ca sa fie mai dulce si sa dea spre culoarea si gustul lui

Lau 1

14.09.2011, 14:14

MotanLaOale 1

14.09.2011, 14:15

Rocsi 1

14.09.2011, 15:13

iese foarte bine si fara sa pui bulion cumparat..toate au un inceput

aziz 1

14.09.2011, 18:01

harnicuta de ea!!!!

diaconta 1

14.09.2011, 18:04

ti-a iesit frumos,dar chiar e pacat sa-i adaugi bulion cumparat,rosiile sunt atat de bune

Bunica 1

14.09.2011, 21:20

Intentia conteaza ! Daca puneai gogosar sau ardei capia avea o culoare rosie ca focul si.....fiert mai mult ,nu trebuie sa mai pui conservant Eu fac de ani de zile fara conservant....il fac in septembrie si am pana in mai-iunie

alinutzika 1

14.09.2011, 22:52

esti tare harnica

adry88 1

14.09.2011, 22:52

foarte bun

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 10:00

multumesc de aprecieri

MIUTA 1

15.09.2011, 13:26

Foarte bun,felicitari

mamaieelena 1

16.09.2011, 00:08

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bulion de rosii