Profiterol

de Julie in Dulciuri, 19 Mai 2010 | 7322 vizualizari

 

Atunci cand am facut ecler , din acelasi aluat am mai facut si niste mici gogosele pe care le-am pastrat la frigider, cu gandul ca o sa fac profiterol. Am cumparat si inghetata asa ca nimic nu ma mai opreste ...

 

INGREDIENTE

  • gogosele de ecler
  • budinca de ciocolata
  • inghetata
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Profiterol:

Din aluat oparit  formam cu posul mici gramajoare rotunde pe care le coacem 15 minute la foc iute si inca 5 la foc normal.Le lasam apoi sa se raceasca si le putem pastram la frigider pentru cand avem nevoie.

Cu ajutorul unui pos ,umplem gogoselele cu budinca de ciocolata ,preparata conform instructiunilor de pe plic.

Montam profiterolul:

Asezam in cupe mai intai inghetata apoi 2-3 gogosele umplute, apoi inca putina inghetata si la sfarsit decoram cu frisca. In functie de ziua in care am pregatit profiterolul eu am mai folosit  capsuni si toping de visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Profiterol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca