Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
am mai facut profiterol...dar acum aveam pofta si de ciocolata....
mai inatai am facut budinca si am dat-o la rece.
am batut trisca spuma tare.
am batut si albusurile cu 3 lg zahar , la fel spuma tare
cand s-a racit budinca am amestecat-o cu spuma de albusuri si 3 sferturi de frisca.
am umplut bigne-urile cu o forma de prajituri, intepand din doua parti fiecare bigne pt a se umple bine.
am lasat deoparte.
am topit apoi ciocolatile cu o lg de unt si lapte, cam 50 ml, depinde...cam cat sa iasa o glazura potrivita...nici tare nici prea subtire.
cand s-a racit suficient sa pot suporta la deget, am luat fiecare bigne si l-am tavalit prin glazura bine.
am pus pe platou si am lasat la frigider pana azi .
se serveste in cupe , cate trei bigne-uri , un strat de inghetata si deasupra frisca, cu toping de caramel.
pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult