Pétits chinois

de Sylvia in Prajituri, 22 Feb 2010 | 6202 vizualizari

COMENTARII (13)

Miha 1

22.02.2010, 14:18

Ai mei nu mananca stafide...

silvi0ara 1

22.02.2010, 14:56

O combinatie care imi place.Nici ai mei nu mananca stafide,dar cred ca pot fi inlocuite cu altceva,poate caise confiate.?Salvez reteta.

ionix 1

22.02.2010, 15:46

Miha, nici eu nu mananc stafide dar eu pun si le scot dupa aia cand mananc
foarte frumos, ca de obicei... la favorite o sa-ti zic daca mi-a placut cand fac

Sylvia 1

22.02.2010, 17:34

E foarte bun, se face si in tava rorunda lipite unul de altul si glazurate dupa plac. Puteti inlocui stafidele cu bucatele de coaja de portocala sau cu ce preferati, mie imi plac f mult eu le folosesc des

Oana 1

22.02.2010, 18:13

Sylvia, pot sa fac aluatul la masina?? ai incercat? l-am pus si eu la favorite! ai mei mananca de toate , dulce sa fie!!

madi_marin 1

22.02.2010, 18:51

si eu aveam mai demult o problema cu stafidele....tot asa, le dadeam deoparte, dar am descoperit ca sunt chiar foarte bune si de atunci le mananc si goale....plus ca sunt sanatoase.... Sylvia...te rog ...spune-ne ca merge facut aluatul si la masina de paine.....ca vreau sa fac si eu neaparat. e deja la favorite reteta ta....

Sylvia 1

22.02.2010, 19:23

Mai si Oana nu trebuie facut cu masina ca nu trebuie framantat mult deloc. Sincer cu masina nu cred ca merge ca nu trebuie malaxat asa mult, eu am facut o data cu masina ceva aluat de brisose si am dat rateu asa mare ca nu mai fac. Aluatul asta trebuie framantat putin pana se omogenizeaza bine. Sunt f bune si la tava o sa atasez o poza si asa . merita sa le incercati o data.

Teo 1

22.02.2010, 19:43

Mai ,fetelor pt. o mana de coca ,folositi masina?eu framant 8 cozonaci odata; prea multa ''tehnologie'' strica; va trebuie si conditie fizica; imi place cum arata , mirosul de vanilie a ajuns pana in satul meu;

adnas54 1

23.02.2010, 11:55

Dupa bucataria noastra romaneasca, o ador pe cea franceza, asa ca te mai astept si cu alte idei. Sanda

Sylvia 1

23.02.2010, 13:58

Promit sa mai postez retete de deserturi din bucataria frantuzeasca

madi_marin 1

23.02.2010, 16:19

offf....daca ne certati atata....nu mai facem la nicio masina de paine.... ne bagam....mainile....si speram sa iasa ceva bun bun....

Oana 1

23.02.2010, 23:08

Ahaa, am inteles! eu nu ma feresc sa framant, dar nu asa..ca Teo, la 8 cozonaci nu ma bag Oricum e la favorite si o sa fac zilele astea

violeta_mov 1

19.08.2010, 23:25

am facut si eu astazi... au iesit super delicioase, e grozava reteta. eu probabil am facut mai mici ruladele, ca mi-au iesit vreo 30-40 de bucati. hihihi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ecler