Pudding

de stratulatgeorgiana in Dulciuri, 10 Sep 2013 | 1354 vizualizari

 

Cel mai rapid dulce cand esti in criza

 

INGREDIENTE

  • 1 plic pudding vanilie
  • 4 linguri zahar
  • 500 ml lapte
  • 6-8 forme rotunde de silicon
  • 100-200 ml jeleu de zmeura
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding:

Se pune intr-o oala 450 ml lapte la fiert. 50ml de lapte se amesteca cu plicul de pudding si zaharul, iar cand laptele da spre fiert se adauga amestecul de pudding si se amesteca continuu pana devine groasa. Se pune in formele de silicon si se lasa sa se raceasca. Cand este rece se scoate puddingul din forme cu susul in jos si se pune deasupra sos de zmeura sau jeleu

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pudding 258666
retete culinare - Pudding 258667

COMENTARII (14)

stratulatgeorgiana 1

11.09.2013, 10:59

multumesc Bunica

Rocsi 1

11.09.2013, 11:15

La multi ani. Sa ai parte de multa fericire si impliniri in viata!

stratulatgeorgiana 1

11.09.2013, 13:41

ms Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: