Pudding de cacao pe pat de ananas

de adnas54 in Dulciuri, 30 Mar 2010 | 3892 vizualizari

 

Pe acelasi principiu ca reteta "Puding de portocala cu toping si kiwi", postata deja. Am folosind clasicul nostru pudding, dar puteti folosi orice crema de ciocolata, cafea.

 

INGREDIENTE

Pentru pudding:
  • 400 ml de lapte
  • 1 plic pudding de cacao
  • 50 g zahar pudra
  • 5gr. gelatina
  • 100 ml. frisca
Pentru decor:
  • 1 conserva compot de amanas
  • 100 gr. zahar
 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding de cacao pe pat de ananas:

Se pune la inmuiat gelatina in apa rece. Laptele se pune la fiert intr-o cratita, adaugand si zaharul. Puddingul se dizolva in putin lapte rece, se adauga cateva linguri de lapte cald, apoi se rastoarna totul inapoi in cratita mai lasand cateva clocote. Apoi se lasa la racit. Intre timp se bate si frisca. Cand s-a mai racit puddingul, batand cu utelul, se adauga frisca si gelatina, avand grija sa nu se intareasca. Se varsa compozitia imediat in pahare sau castronele. Se da la rece.
Sucul din conserva de ananas, cca 250 ml. se amesteca pe foc cu 100 gr. de zahar, pana se leaga ca la dulceata. Se adauga si bucatile de ananas si se mai da un clocot pana se leaga.
La servire, puddingul se rastoarna pe farfurie si se decoreaza cu jeleul de ananas. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding de cacao pe pat de ananas" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mascarpone si visine