Pudding de portocala cu toping si kiwi

de adnas54 in Dulciuri, 20 Mar 2010 | 3950 vizualizari

 

Pentru decorarea acestui desert, m-am inspirat de pe situl Péché de gourmandise. Reteta insa este modificata, eu folosind clasicul nostru pudding, caruia prin decor, i-am dat un aspect care sa te imbie sa-l mananci.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml de lapte
  • 100 ml suc de portocale
  • 1 plic pudding cu gust de frisca
  • 50 g zahar pudra
  • 5gr. gelatina
  • 100 ml. frisca
  • Pentru decor:
  • 2 kiwi
  • toping de portocale

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding de portocala cu toping si kiwi:

Se pune la inmuiat gelatina in apa rece. Se storc cateva portocale, cat sa obtineti cca. 100 ml. de suc. Sucul impreuna cu laptele se pun la fiert intr-o cratita, adaugand si zaharul. Se dizolva puddingul in putin lapte rece, se adauga cateva linguri de lapte cald, apoi se rastoarna totul inapoi in cratita. Se lasa la racit.


Intre timp se bate si frisca. Cand s-a mai racit puddingul, batand cu un telul, se adauga frisca si gelatina, avand grija sa nu se intareasca. Se varsa compozitia imediat in pahare sau castronele. Se da la rece.


La servire, se rastoarna pe farfurie si se decoreaza cu fructe si toping. Eu am folosit kiwi si topimg de portocale.

 

COMENTARII (6)

nadina73 1

23.03.2010, 00:59

super prezentare

epurasha2bb 1

14.04.2010, 09:18

5 furculite de la mine! cine a mancat asa ceva sigur a apreciat maxim!

elena1988 1

22.03.2011, 15:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI