Pui aromat

de Alinutza80 in Pui, 29 Oct 2012 | 4568 vizualizari

 

Nu am mai apucat sa fac poza la sfarsit. Este o mancare delicioasa si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • Cantitatea se pune in functie de cate persoane sunt la masa, se poate face cu ciocanele sau piept de pui.O sa dau cantitatea pentru o singura persoana.
  • 1 piept de pui sau 2 ciocanele
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de ketchup dulce
  • 2 linguri de ketchup iute
  • 2 linguri de sos de chili dulce(sau iute dupa preferinta daca va place mai picant)
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri zahar
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 pachet de margarina pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat:

Se spala puiul si se pune la prajit in 1/2 pachet margarina.

Intre timp se amesteca intr-un castron ceapa taiata marunt, cu usturoiul tocat marunt, cu ketchupul, sosul de chili, otetul, zaharul si se amesteca bine.

Dupa ce s-a prajit frumos pe toate partile se adauga amestecul din castron. Se caleste impreuna cu carnea aproximativ 30 de minute dupa care se opreste focul.

Cu cat sta mai mult cu atat se intrepatrund gusturile mai bine.

Inainte de a servi masa se mai pune la foc mic pentru aproximativ 30 de minute.

Se poate servi cu orez sau cu cartofi fierti sau piure de cartofi (fiecare dupa preferinta).

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Mancarea trebuie pregatita cu cateva ore inainte

RETETA IN IMAGINI

Pui aromat-0
Pui aromat-1
Pui aromat-2
Pui aromat-3
Pui aromat-4
Pui aromat-5
Pui aromat-6
Pui aromat-7

COMENTARII (22)

Sim0na 1

30.10.2012, 10:07

delicios arata!!

mamaieelena 1

30.10.2012, 10:14

buna,buna

Alinutza80 1

30.10.2012, 19:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41