Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un pui dulce, sarat, picant pentru iubitorii de mancaruri asiatice. Reteta am luat-o de la Adina (Mitinita).
Pieptul de pui dezosat si spalat il taiem fasii.
Intr-o farfurie amestecam sosul de soia, mierea, condimentele si usturoiul pisat.
Punem bucatile de pui in sosul rezultat si amestecam bine.
Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider minim 3 ore sau chiar si pana a doua zi.
Incingem o tigaie in care punem uleiul de masline si prajim bucatile de pui 3 minute, apoi le intoarcem si mai lasam 3 minute.
Orezul il fierbem in apa cu putina sare si il strecuram.
Servim puiul cald cu orez.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult