Pui asiatic cu orez

de T I M E A in Pui, 6 Feb 2013 | 4124 vizualizari

 

Un pui dulce, sarat, picant pentru iubitorii de mancaruri asiatice. Reteta am luat-o de la Adina (Mitinita).

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui dezosat (eu am folosit de la pui de casa)
  • 5 lingurite sos de soia
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita rasa ghimbir macinat Kotanyi
  • 1 lingurita rasa curry
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 125 gr orez cu bob lung
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui asiatic cu orez:

Pieptul de pui dezosat si spalat il taiem fasii.

Intr-o farfurie amestecam sosul de soia, mierea, condimentele si usturoiul pisat.

Punem bucatile de pui in sosul rezultat si amestecam bine.

Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider minim 3 ore sau chiar si pana a doua zi.

Incingem o tigaie in care punem uleiul de masline si prajim bucatile de pui 3 minute, apoi le intoarcem si mai lasam 3 minute.

Orezul il fierbem in apa cu putina sare si il strecuram.

Servim puiul cald cu orez.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui asiatic cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Anamaria Cook 1

06.02.2013, 17:31

o bunatate!!!

T I M E A 1

06.02.2013, 17:34

Gabi cred ca puilor tai le-ar place puiul asta . Ce fain suna

T I M E A 1

06.02.2013, 17:34

Diana , Anamaria

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor