Pui asiatic cu susan negru

de Brindusa in Pui, 11 Iun 2010 | 5051 vizualizari

 

Ce faci cand mai ai o ora si vine copilul flamand de la scoala iar tu nu ai nimic de mancare? Un stir fry cu pui.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui taiat fasii subtiri
  • 2 cepe verzi, taiate fasii subtiri
  • 1 ardei mediu, taiat fasii subtiri
  • 1/2 dovlecel mediu, taiat fasii subtiri
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 2 linguri vin alb
  • 2 linguri ulei de porumb
  • 1 lingura susan negru
  • taietei de orez
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui asiatic cu susan negru:

  1. Pune carnea la marinat in soia, vin, amidon, cat timp tai legumele
  2. Dupa ce ai pregatit toate legumele, pune la fiert o oala cu apa, pentru taietei.
  3. Incalzeste uleiul intr-un wok. Pune carnea (daca wokul  e mic, pune-o in doua transe) si gateste-o in tehnica stir- fry
  4. Dupa 7- 10 minute, adauga ardeii, apoi ceapa, apoi dovlecelul, la intervale de 2-3 minute, amestecand in fiecare.
  5. Daca apa a fiert, inchide-o si pune in ea taieteii. Lasa 10 minute, dupa care scote-i si scurge-i.
  6. E posibil ca dupa ce ai adaugat toate legumele, carnea sa nu fie facuta. Asta se intampla daca nu a fost taiata destul de subtire. In cazul asta adauga putina apa si mai gateste pana ce carnea e facuta. 
  7. Serveste carnea cu sosul format, alaturi de taieteii presarati cu susan negru
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui asiatic cu susan negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Brindusa 1

13.06.2010, 23:34

Nadina, mersic. Susan negru gasesti la magazinele care vand produse chinezesti.

mena29 1

18.06.2010, 00:11

Arata super bine,felicitari

elena1988 1

25.03.2011, 12:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu branza topita