Pui cacciatore

de Corinuta in Pui, 11 Sep 2010 | 6599 vizualizari

COMENTARII (25)

Bucataras Medi 1

11.09.2010, 20:16

trebuie sa fie tare bun la cat de bine arata.................

Rocsi 1

11.09.2010, 20:17

e foarte gustos...si eu am mai facut mancare de pui cu vin rosu si ii da un gust deosebit...nu e adevarat ca numai vinul alb merge cu pui

Corinuta 1

11.09.2010, 20:22

Medi, am papat cu paste, e demential!

Corinuta 1

11.09.2010, 20:23

Rocsicat traieste omul tot invata

adasev12 1

11.09.2010, 20:37

interesanta denumire...pui vanator...
de bun cu siguranta cxa e bun...si inca ceva...in Italia aproape toata lumea bea vin rosu, deci si mancarea tot cu vin rosu o fac....

ela 1

11.09.2010, 20:38

vreau si eu....ca mi-e tare foame....

adasev12 1

11.09.2010, 20:38

si Cori....la ce mai trebuie garnitura????
asa il mancam frate...da un vin dai???

Corinuta 1

11.09.2010, 20:45

Ela.......cate?

Corinuta 1

11.09.2010, 20:46

Dau si vin......ai vazut paharul?

madi_marin 1

11.09.2010, 20:59

arata foarte bine, cred ca e o combinatie tare reusita.... o sa incerc si eu, am trecut-o la favo....

lilik 1

11.09.2010, 20:59

corina puiul tau vanatoresc e super bun....si mie imi place mult sotul meu face iepurele asa si e extraordinar....5f

Corinuta 1

11.09.2010, 21:00

Madi

nadina73 1

11.09.2010, 21:18

vai ce bine arata corinutasuper e la favo

Miha 1

11.09.2010, 22:55

Paharul ala e pentru toata lumea?

Miha 1

11.09.2010, 22:58

Arata foarte bine, e innebunitor de tentanta reteta asta, dar eu n-as putea in veci sa-i fac pe ai mei sa manance legumele alea taiate cuburi.

diaconta 1

11.09.2010, 23:09

Mmmmmmmm ce bine arata puiutul tau

Corinuta 1

11.09.2010, 23:41

Nadinamultu'

Corinuta 1

11.09.2010, 23:44

Miha, paharu nu-i ptr toata lumea, sticla din frigi ii, paharu-i masuraImi pare rau de tine, reteta-i bestiala.......auzi, dar daca ai baga in blender legumele si pe urma le zici ca asa-i sosul?

Corinuta 1

11.09.2010, 23:44

Mersi, Dia

Corinuta 1

11.09.2010, 23:46

Lilikmultumesc!

Miha 1

12.09.2010, 00:14

Daca le bag in blender le mananca, le zic ca-i ostropel.

Rocsi 1

12.09.2010, 12:33

asa e corina..toata viata o sa tot avem de invatat..

Julie 1

15.09.2010, 19:40

Foarte bun!mai ales ca e cu vin...

Corinuta 1

19.09.2010, 11:13

Juliemultumesc!

elena1988 1

08.02.2011, 10:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos curry si legume