Pui Cacciatore

de Carmen_Ana in Pui, 14 Noi 2014 | 1775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 50 g bacon
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • un ardei gras rosu
  • 200 ml vin rosu
  • 1-2 catei usturoi zdrobiti
  • 4 linguri ulei
  • 300 g rosii cuburi (conserva)
  • cate un praf de oregano ,chili ,rozmarin ,cimbru
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Cacciatore:

Am condimentat ciocanelele cu sare si piper,apoi le-am asezat in oala de teflon a aparatului,in care turnasem uleiul.

Am setat FRY si timpul de 15 minute,apoi le-am rumenit usor pe toate partile .

Dupa prajirea lor ,am adaugat ceapa,morcovul,ardeiul gras taiate cubulete si usturoiul zdrobit,am setat iar FRY si timpul 15 minute.

In ultimele 5 minute am adaugat vinul rosu si am lasat sa se evapore alcoolul din vin.

Cubuletele de rosii le-am adaugat peste carne si am setat STEW si timpul 40 minute .

In ultimele 10 minute, am adaugat cate un praf de oregano,chili ,rozmarin si cimbru si baconul taiat felii.

Am dat gust cu sare si piper macinat,iar cand mancarica a fost gata am presarat deasupra patrunjel tocat marunt.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pui Cacciatore-0
Pui Cacciatore-1
Pui Cacciatore-2
Pui Cacciatore-3

COMENTARII (4)

Rocsi 1

15.11.2014, 20:35

Un preparat grozav!

elucubratiiculinare 1

16.11.2014, 16:29

foarte bun

Carmen_Ana 1

16.11.2014, 19:32

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04