Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Toate condimentela din aceasta reteta se gasesc la noi, exceptand sumacul. Acesta se poate inlocui cu zeama de lamaie.
Reteta pentru Garam Masala o gasesti aici
Prajeste uscat scortisoara, chimenul, cardamomul cam 1 minut. Adauga untul si topeste-l. Adauga carnea si soteza 5 minute, la foc mediu.
Adauga masala, oregano, nucsoara, cimbru, usturoi, curcuma, sare, foi dafin, bere. Lasa la foc 10 minute, acoperit.
Cand puiul e facut adauga lamaia si sumacul. Mai lasa 2 minute pe foc, sa se formeze sosul.
Se orneaza cu patrunjel si se serveste cu orez simplu.
Reteta este adaptata dupa condimenteweb.ro
1
ca sa-ti fie mai usor, pregateste toate condimentele inainte de a incepe gatitul, ca sa le ai pe toate la indemana.
2
sumacul- seminte de otetar mirositor- este folosit pentru gustul sau acrisor
3
eu am folosit bere fara alcool (din asta aveam in casa), dar se poate folosi orice tip de bere
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult