Pui copt la Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Pui, 9 Noi 2014 | 1996 vizualizari

 

Fraged, gustos, aromat!

PS. Pozele nu sunt grozave ... un pitic aprope adormit :D a uitat de somn cand vazut puiul !

 

INGREDIENTE

  • un pui de ferma (1,5 kg)
  • 10 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • o capatana cu usturoi
  • condimente dupa gust: sare, piper, chilli, rozmarin
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
  • optional pentru servit: sos de usturoi si garnitura de cartofi copti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui copt la Multicooker:

Se curata si se spala puiul, foarte bine, in apa rece.

Se cresteaza pe alocuri, se adauga usturoiul taiat in felii mici si se condimenteaza dupa gust.

Asezam puiul in vasul multicooker-ului, se stropeste cu ulei, se adauaga apa si vinul alb.

Presaram deasupra busuiocul maruntit.

Din MENU alegem functia BAKE, setam temperatura la 150 de grade, pentru un timp de 55 de minute. Daca este necesar, repetam operatiunea.

Se serveste cald, cu sos de usturoi si/sau cartofi copti.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pui copt la Multicooker-0
Pui copt la Multicooker-1
Pui copt la Multicooker-2
Pui copt la Multicooker-3
Pui copt la Multicooker-4

COMENTARII (32)

mirela0911 1

11.11.2014, 12:17

Cum arataaaa!

marcela1979 1

19.12.2014, 10:40

Dya Daniela Andrei 1

19.12.2014, 13:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04