Pui crocant și aromat

de georgiaskitchen in Pui, 25 Ian 2014 | 724 vizualizari

 

Această rețetă o am de pe blogul Laurei Sava. Foarte bună, dar interzisă celor care sunt la dietă, adică mie...:)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 100 g pesmet
  • 150 g iaurt (am avut 140g)
  • ulei pentru prăjit
  • o linguă rasă de sare
  • un vârf de cuțit piper măcinat
  • 1 linguriță boia dulce
  • 1linguriță oregano
  • 1 linguriță praf de usturoi (eu nu am pus)
  • 1 linguriță boia iute (opțional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant și aromat:

Spălați pieptul de pui, îl uscați cu un șervet de bucătărie îl tăiați în bucăți potrivite și îl puneți cu iaurtul într-un vas la marinat cel puțin 30 min. 

Amestecați pesmetul cu condimentele și treceți carnea prin acesta apăsând ușor. 

Puneți pe foc o tigaie cu ulei și când acesta s-a încins prăjiți pe  rând bucățile de carne pe care apoi le scoateți pe o hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei. 

Le puteți servi cu sos de usturoi, cu maioneză sau ketchup și bineînțeles înaoțite de o porție generoasă de cartofi prăjiți.

Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui crocant și aromat 293475
retete culinare - Pui crocant și aromat 293476
retete culinare - Pui crocant și aromat 293479
retete culinare - Pui crocant și aromat 293480
retete culinare - Pui crocant și aromat 293481

COMENTARII (11)

simona72 1

25.01.2014, 19:05

Super!!

georgiaskitchen 1

25.01.2014, 19:10

Da laura_n...

Rocsi 1

25.01.2014, 20:46

Mmm ce bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25