Pui crocant si cous cous cu morcovi

de Gergiana S in Pui, 16 Feb 2014 | 2988 vizualizari

 

O idee pentru pranza, cina....

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui/ piept de pui (eu am folosit ciocanele)
  • fulgi de porumb maruntiti
  • 2 lg faina
  • 1 ou
  • 2 lg ulei
  • sare, piper, boia dulce si iute
  • Pt cous cous:
  • 100 gr cous cous
  • 1 ceapa
  • morcov
  • sare, piper
  • 2 lg ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant si cous cous cu morcovi:

Pregatim puiul.Carnea se spala si se lasa sa se scurga.Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia dulce si boia iute.Se trece apoi prin faina, ou batut si la sfarsit prin fulgii de porumb.

Intr-o tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt se aseaza bucatile de carne.Se dau la cuptor pt 30 de min la foc potrivit, se intorc si pe partea cealalta si se mai lasa inca 30 de minute.

Cous cous-ul il pregatim astfel:

Tocam ceapa marunt, iar morcovul rondele(fiecare dupa preferinte).Intr-o cratita punem 2 lg de ulei, calim ceapa, adaugam morcovul si apoi cous cous-ul.Calim impreuna pentru 2-3 minute.Se adauga 2 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce legumele sunt fierte.Se condimenteaza cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant si cous cous cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai