Pui cu arpagic si ciuperci

de Julie in Pui, 23 Iul 2010 | 3283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 150-200 g arpagic
  • 1 morcov
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • 1 ardei iute
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 100 ml supa (sau apa calda)
  • sare, piper, vegeta,boia dulce
  • patrunjel, cimbru,busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu arpagic si ciuperci:

Portionam carnea de pui, o saram , piperam si apoi o prajim in ulei incins.
Separat in 3-4 linguri ulei ,calim morcovul taiat rondele, ciupercile  taiate felii si arpagicul.
Cand s-au inmuiat de ajuns, adaugam rosiile tocate cuburi, usturoiul taiat
feliute subtiri si ardeiul taiat mic.
Punem vinul si supa si dupa 5-6 minute adaugam si carnea de pui.
Adaugam si sare, vegeta, piper, boia dulce, cimbru, busuioc.
Mai lasam 3-4 minute ,sa se patrunda bine si carnea cu toate aromele , si oprim focul.

Delicios!

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui cu arpagic si ciuperci 42885
retete culinare - Pui cu arpagic si ciuperci 42886
retete culinare - Pui cu arpagic si ciuperci 42887
retete culinare - Pui cu arpagic si ciuperci 42888
retete culinare - Pui cu arpagic si ciuperci 42889

COMENTARII (24)

Sylvia 1

24.07.2010, 12:21

Arpagicul murat nu stiu cum s-ar comporta la gatit eu am mancat de cateva ori dar mi se pare foarte acru .

jolygina 1

25.07.2010, 00:02

ce bine arata

Julie 1

25.07.2010, 11:32

Joly, Sylvia,multumesc!Sylvia ,nu stiam de arpagicul murat,dar daca este acru...ma gandesc ca nu prea merge gatit asa. Arpagicul uscat, are un gust deosebit, dulceag.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S