Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 24 Iun 2010 | 3090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -8 fasii de bacon(sau sunculita taraneasca)
  • -700 g cartofi noi mici
  • -condimente pentru cartofi
  • -100 g smantana
  • -marar-2 fire ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar:

Pieptul de pui se taie fasii si se ruleaza impreuna cu baconul.Se fixeaza cu o scobitoare si se aseaza intr-o tava cu putin ulei.

Cartofii se curata,se spala si se fierb intregi cu un praf de sare pana intra furculita in ei.Se pun in tava si se condimenteaza totul.

In tava se adauga 1 cana cu apa si se da la cuptor pana este gata carnea.

Smantana se amesteca cu mararul tocat marunt si ceapa si se serveste alaturi de cartofi si pui.

 

RETETA IN IMAGINI

Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar-0
Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar-1
Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar-2
Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar-3

COMENTARII (13)

Adinacarla 1

25.06.2010, 12:12

o portie virtuala si pentru mine

nadina73 1

26.06.2010, 17:41

super bine arata cum de am sarit reteta 5 furcu

adry88 1

07.07.2011, 17:23

foarte bun imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41