Pui cu broccoli şi morcovi

de Dana_Retetegg in Pui, 29 Noi 2011 | 2932 vizualizari

 

Un mega deliciu, o masa usoara!

 

INGREDIENTE

  • piept de pui,
  • 1 broccoli (as zice maricel),
  • 3 morcovi (mari si ei),
  • un praf de nucsoara,
  • un praf de ghimbir,
  • sare,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 lingura de unt,
  • 2 lingurite cu zeama de lamaie,
  • busuioc,
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu broccoli şi morcovi:

Am taiat broccoli in buchetele si l-am spalat bine. L-am pus la fiert in apa cu sare timp de 8 minute. L-am scos apoi in apa rece, l-am scurs si l-am pus intr-un bol.

Morcovii i-am fiert, i-am curatat si i-am taiat rondele.

Intr-o tigaie am incins untul, am adaugat cateii de usturoi (intregi, necuratati, doar usor zdrobiti cat sa iasa aroma - apoi i-am scos).

Am adaugat zeama de lamaie.

Peste amestecul din tigaie am pus rondelele de morcov si buchetelele de broccoli.

Am lasat pe foc mic, innabusit, aproximativ 15 minute. Spre final am adaugat sare, condimente si verdeata.

Pieptul de pui l-am rumenit pe grill.

Am servit o bucata de piept de pui alaturi de broccoli si morcovi, iar langa am adaugat si 2-3 linguri de salata de sfecla rosie.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui cu broccoli şi morcovi 135324
retete culinare - Pui cu broccoli şi morcovi 135325
retete culinare - Pui cu broccoli şi morcovi 135326

COMENTARII (14)

Cris2711 1

30.11.2011, 00:01

pui cu sfecla rosie ,la ce ispita ma pui la ora aceasta

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:37

Dana_Retetegg 1

30.11.2011, 20:40

Multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55