Pui cu cartofi la cuptor

de ony in Pui, 11 Dec 2010 | 5606 vizualizari

 

am vazut reteta pe discovery travel si am zis sa o incerc ;cu mici modoficari pt ca nu am dispus de toate ingredientele

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 3 pulpe pui
  • sare
  • piper
  • 2 capatani usturoi
  • verdeturi uscate
  • boia de ardei dulce
  • 2 linguri miere
  • ulei
  • 1 lingura mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi la cuptor:

se curata cartofii si se taie in felii grosute;separat se face un amestec de ulei,verdeturi uscate,condimente,sare,piper si o capatana de usturoi tocat si o lingura de zeama de lamaie;se pun cartofii in aceasta compozitie si se amesteca bine.

se incinge cuptorul  ,se pune hartie de copt intr-o tava si se aseaza cartofii,se introduc la cuptor pentru copt.

pulpele se spala,se curatasi se lasa deoparte pana facem urmatorul amestec:

2 linguri cu miere se amesteca cu o lingura de mustar,cu o capatana de usturoi tocata,verdeatza uscata,condimente si boia de ardei dulce,sare,piper; se ung pulpele f bine cu acest mix,si se pun in tava (eu am folosit vas roman). inainte de a le introduce la cuptor se presara peste ele din belsug un mix de verdeturi uscate,pentru aroma. se lasa la copt pana se fragezeste carnea,spre sfarsit se intorc si pe cealalta parte ca sa nu ramana uscate deasupra.

se servesc alaturi de cartofii copti si de muraturi,sau orice altceva doriti.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante