Pui cu cartofi la vas de yena

de mihaelaM in Pui, 25 Iun 2011 | 17489 vizualizari

COMENTARII (20)

deyutzky 1

25.06.2011, 17:56

ce buuunn

mihaelaM 1

25.06.2011, 17:59

multumesc Dey

Rocsi 1

25.06.2011, 19:44

eu vreau copan

ionela2682 1

25.06.2011, 21:03

si eu mai prepar asa ceva...cand nu am chef iar pt a nu face cald in buc bag la cuptorul cu microunde vasul acoperit ..sa vezi ce bun este

mihaelaM 1

25.06.2011, 21:23

ok un copan e al tau Rocsi

mihaelaM 1

25.06.2011, 21:24

nu am facut pana acum la microunde ,dar o sa incerc
Cate minute trebuie tinut la microunde?

ionela2682 1

25.06.2011, 21:35

Initial dau 30-40 min..vad daca sunt patrunse daca nu mai prelungesc...atunci iti vei da seama cat timp le va mai trebui..spre sffarsit descopar vasul si dau la, gril sa se rumeneasca!!!!!!simplu nu?

mihaelaM 1

25.06.2011, 22:19

simplu,multumesc mult

mamaieelena 1

25.06.2011, 22:54

bun,bun

ionela2682 1

26.06.2011, 11:34

cu placere!!!

mihaelaM 1

26.06.2011, 12:40

multumesc mamaie

mihaelaM 1

26.06.2011, 12:40

Ionela

MotanLaOale 1

27.06.2011, 09:07

mihaelaM 1

27.06.2011, 11:31

Vladimir

mirela0911 1

27.06.2011, 11:33

mihaelaM 1

27.06.2011, 15:05

Mirela

adry88 1

28.06.2011, 16:00

foarte bun

mihaelaM 1

01.07.2011, 11:45

multumesc Edy

Lau 1

02.07.2011, 23:07

bun

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 21:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Souvlaki de pui