Pui cu cimbru si tarhon

de marcela1979 in Pui, 6 Iun 2014 | 519 vizualizari

 

o reteta din cartea lui Dukan

 

INGREDIENTE

  • 1 pui grill
  • 2 catei de usturoi
  • 1 steluta anason
  • 1 lamaie
  • 1 fir de tarhon verde
  • un manunchi de cimbru verde
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cimbru si tarhon:

Puiul se spala si se lasa sa se scurga.Se da cu sare si piper.Usturoiul se curata si se pune in interiorul puiului.Lamaia se curata de coaja si se pune coaja in interior si la incheieturile puiului.Se spala cimbrul si tarhonul si se pune pe pui.Intr-o punga de cuptor se baga puiul se pune si steluta de anason si se pune punga legata in tava.Punga se inteapa ca sa iasa aburul.Se da la cuptor circa 1 ora si jumatate sa se faca puiul,apoi se scoate tava si se rupe punga si se mai da la cuptor 10 min sa se rumeneasca.Inainte de servire se da la  o parte coaja de lamaie si frunzele de cimbru si tarhon.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui cu cimbru si tarhon 324606
retete culinare - Pui cu cimbru si tarhon 324607
retete culinare - Pui cu cimbru si tarhon 324608
retete culinare - Pui cu cimbru si tarhon 324609
retete culinare - Pui cu cimbru si tarhon 324610

COMENTARII (6)

papabundetot 1

06.06.2014, 09:23

yumyyy

anca_rm 1

06.06.2014, 09:45

foarte bunnnnnnnnnnnnn

MotanLaOale 1

06.06.2014, 15:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55