Pui cu ciuperci acoperit cu foietaj

de cristeena20 in Pui, 8 Dec 2012 | 5861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 cutie cu ciuperci intregi
  • o bucata de bacon
  • o bucata de carnat afumat
  • ceapa, usturoi,
  • arpagic (10 buc)
  • ulei de masline, sare, piper, dafin
  • pasta de rosii
  • cub knorr , vin alb
  • o foaie de masa foietata
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci acoperit cu foietaj:

- Pulpele de pui de tau in 3-4 bucati (depinde de marime)- se pun pe gratar , se rpajesc bine.

- arpagicul se fierbe in apa clocotita cu coaja si se scoate intr-un bol cu gheata cu apa- apoi decojim .

- baconul sau sunca afumata se taie cuburi marisoare, la fel carnatul

- Taiem ceapa marunt si punem la clait in ulei d emasline, aduagam usturoi  Adaugam baconul si carnatul, apoi pasta de rosii si carnea care a fost grilada inainte. Adaugam vin alb si apa . Adaugam sare, piper, piri-piri si cub knorr de pui. Lasam acoperit , pana se inmoaie carnea si se formeaza un sos mai gros. Adaugam dafinul si la final ciupercile si arpagicul MAi dam clocote. 

- Punem din compozitie in forme de 1 persoana sau tava mai mare (dupa preferinta). Decupam din foaia foietata sa fie aprox de marimea vasului unde e carnea, ungem marginile vasului cu ou batut- acoperim cu foaia foietata si inchidem marginile. Ungem totul cu ou deasupra si dam la cuptor pana este coapta foaia de deasupra si e rumena.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci acoperit cu foietaj" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos garam masala