Pui cu ciuperci,mazare,porumb si sos de smantana

de Valclaudia in Pui, 7 Feb 2016 | 3345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 ceapa potrivita
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 gr. ciuperci feliate si congelate
  • 200 gr. mazare congelata
  • 1/2 cana apa plata
  • 1/2 conserva porumb dulce
  • 200 gr. smantana pentru gatit
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • marar si patrunjel
  • optional, la servire fulgi de chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci,mazare,porumb si sos de smantana:

Pulpele de pui se spala sub jet de apa rece, apoi se transeaza in doua.

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Punem ceapa la calit in ulei, 2-3 minute la foc mare.

Reducem apoi focul, adaugam pulpele ciupercile congelate.

Lasam la foc potrivit cca 15 minute, apoi adaugam mazarea congelata si 1/2 cana apa plata.

Fierbem mancarea alte 10 minute, timp in care apa scade.

Asaugam boabele de porumb din conserva, scurse de apa in care au fost conservate, apoi smantana pentru gatit.

Cu focul redus mai fierbem mancarea 10 minute, apoi indepartam pielea de pe pulpe, presaram putina boia dulce pentru gust si culoare, marar si patrunjel si servim.

Cine prefera mancarea picanta isi poate presara in farfurie fulgi de chili dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci,mazare,porumb si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pui