Pui cu cus- cus

de nadina73 in Pui, 17 Mai 2010 | 5181 vizualizari

 

hmmmmmm ................super bun si gustos

 

INGREDIENTE

  • 250 g cus -cus
  • 1 piept pui
  • 1 pulpa intreaga de pui
  • 100 g unt
  • 3-4 cepe proaspete
  • 1 feliuta de ardei rosu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita curry
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cus- cus:

Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se pune la calit in ulei,

dupa 3-4 minute se pune si ardeiul taiat cubulete.

Carnea se taie cubulete(fara piele si os) si se prajeste putin in unt(1 lingura)sa se rumeneasca putin si se condimenteaza cu sare si piper  si curry dupa care se pune peste ceapa calita cu ardei se pune putin apa si se lasa sa fiarba la foc mic ,

se amesteca din cand in cand si se completeaza ca apa (cate putin)

Separat intr-o craticioara se pun 2 linguri de unt si se topesc ,apoi se pune cus-cusul si se calesc 2-3 minute dupa care se pune apa cat sa-l acopere bine si se lasa sa fiarba amestecand 3-4 minute apoi se ia de pe foc .

Cand carnea e fiarta se pune pasta de tomate si cus-cusul si se completeaza cu apa daca este nevoie(cus -cusul mai trage din lichid)se mai lasa sa dea 3-4 clocote apoi se stinge focul

Super bun si gustos ...de te lingi pe degete!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cus- cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nadina73 1

18.05.2010, 20:23

buni ma uimaesti cu mesajele ,da ce oficial le pui

Adinacarla 1

05.11.2010, 01:17

am sa fac si eu cat de curand

ArianaBala 1

09.09.2011, 21:33

Am incercat si eu reteta ta....a iesit super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor