Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Chiar daca nu sunt deloc multumita de poze, fiind facute la ceas de seara, trebuie sa postez aceasta reteta pentru ca mi-a placut tare mult ce am combinat aici si ce rezultat am avut. Si este o mancare lejera pentru pranz sau cina cum a fost in cazul meu si se face si foarte usor
Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru sos. Pulpele de pui dezosate le taiem bucatele si le punem in bolul cu sos si dam vasul la rece pana pregatim legumele.
Ceapa curatata o taiem felii, ardeiul felii mai marisoare iar zuchinni rondele.
Incingem o tigaie adanca ( eu folosesc wok-ul) si prajim bucatile de pui in doua reprize. Nu mai adaugam ulei ci il prajimin cu sosul in care a stat.
Scoatem bucatile de pui invasul inntr-o tava ( tava urmeaza sa fie pusa la cuptor deci trebuie sa fie termorezistenta).
Calim putin si legumele in sosul ramas de a pui apoi le punem in tava peste pui si le amestecam.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 190-200 de grade timp de 25-30 de minute.
Servim mancarea calda asa simpla (pentru o masa sanatoasa) sau combinata cu orez sau cartofi natur.
1
Atentie la cata sare puneti pentru ca sosul de soia este sarat!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult