Pui cu legume la cuptor şi piure de cartofi copţi

de anomisana in Pui, 7 Feb 2012 | 3158 vizualizari

 

A venit timpul să-i mai fac şi iubitului meu ceva bun nu numai torturi toată ziua.

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocănele de pui
  • câteva felii de afumătură
  • 2 bucăţi de praz
  • 1 morcov
  • 1 ardei roşu
  • 1 cub de găină
  • smântână
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la cuptor şi piure de cartofi copţi:

Am tăiat legumele, am curăţat pulpele de pui, apoi am prăjit feliile de afumătură, după care le-am pus pe şervet de hârtie să se scurgă grăsimea. Am rumenit puţin pulpele de pui, apoi le-am aşezat într-un vas de sticlă termorezistentă uns cu grăsime. Peste pui am pus legumele, am acoperit cu folie de aluminiu şi am pus-o la cuptor până a fost gata carnea. Am adăugat feliile de afumătură, am pus smântână, sare şi piper şi am mai lăsat 10 minute la cuptor. Odată cu tava din cuptor am pus şi cartofi cu tot cu coajă la copt. Din ei am scobit miezul şi am făcut piure, cu puţin unt şi puţină smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la cuptor şi piure de cartofi copţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

07.02.2012, 19:46

Rocsi 1

07.02.2012, 20:18

meniu ce imi place!!

anomisana 1

07.02.2012, 22:40

Mulţumesc pentru aprecieri, sunteţi prea amabili şi de asta eu vă iubesc. Irina, pozele le face aparatul, că eu nu prea le am şi deşi îmi place să le fac, nu am timp şi chef să dedic studiului.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc by Radu Anton Roman