Pui cu legume la tigaie

de ala_oancea in Pui, 20 Iul 2009 | 8695 vizualizari

 

Inspirata de puiul cu usturoi al Oanei

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe, 1 piept, 2 ficati
  • 50 gr unt
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 ardei (galben si rosu)
  • 100 gr porumb
  • 100 gr mazare
  • 2 cuburi Knorr smantana si patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la tigaie:

Se amesteca bine untul moale cu usturoiul dat prin presa, patrunjelul tocat, zeama de lamaie si sare. Se aseaza bucatile de pui in tigaie si se ung cu sos. Se lasa la foc mic pana se patrund, apoi se scot din tigaie si se pun intr-o tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

In tigaie peste sosul ramas se adauga ceapa si ardeii taiati in bucati mai mari, apoi morcovii si cartofii fierti putin inainte in apa cu sare, cuburile Knorr, iar la final mazarea si porumbul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui