Pui cu legume pe pat de cus cus

de roxanamiti in Pui, 11 Feb 2011 | 8695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g. piept de pui,
  • 1 cana cus cus,
  • 1 praz mic,
  • 1 morcov,
  • 5 pastai verzi,
  • 4 sparanghei,
  • jumate ardel verde,
  • jumate ardel rosu,
  • 2 felii de slanina afumata,
  • 2 linguri sos de soia,
  • jumate de lamaie,
  • 2 linguri otet balsamic,
  • rozmarin,
  • piper,
  • sare,
  • 4 linguri ulei,
  • 2 cani de supa(sau apa),
  • 1 lingura de curry,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume pe pat de cus cus:

  •  * sosul de soia, sucul de la jumatea de lamaie, otetul, rozmarinul, piperul, sarea, uleiul si pieptul de pui taiat bucatele se amesteca bine si se lasa la rece timp de 4 ore (sau mai mult chiar o noapte),
  •  * slanina se taie bucatele si se pune impreuna cu puiul la prajit,
  •  * morcovul,pastaile si sparangheii se pun in apa cu sare la fiert timp de 5 miunte,
  •  * peste pui punem prazul, ardeii si lasam la calit timp de 5 minute apoi adaugam morcovul, pastaile, sparangheii si mai lasam inca 5 minute, intre timp incalzim supa(sau apa), cand clocoteste punem peste cus cus si acoperim (5 minute),
  •  * punem lingura de curry in cus cus si amestecam bine,
  •  * asezam cus cus -ul in farfurie si deasupra puiul cu legume,
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui cu legume pe pat de cus cus 83971
retete culinare - Pui cu legume pe pat de cus cus 83972
retete culinare - Pui cu legume pe pat de cus cus 83973
retete culinare - Pui cu legume pe pat de cus cus 83974
retete culinare - Pui cu legume pe pat de cus cus 83975
retete culinare - Pui cu legume pe pat de cus cus 83976

COMENTARII (19)

roxanamiti 1

22.02.2011, 17:25

Multumesc pentru urari!

Lau 1

22.02.2011, 17:35

la multi ani

DanMonica 1

13.03.2012, 18:22

super reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21