Pui cu legume si ananas

de alldaycooking in Pui, 5 Apr 2012 | 2034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura otet de mere
  • Condiment 5 arome
  • Ghimbir
  • Sare
  • 300 gr ananas proaspat
  • ½ ardei gras rosu
  • 4 ciuperci Portobello
  • 3 fire de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume si ananas:

Uleiul de masline, sosul de soia, otetul si condimentele le-am amestecat si am obtinut un sos. Pieptul l-am taiat cubulete si le-am amestecat cu sosul rezultat. Am lasat pieptul de pui la frigider 30 de minute. Am taiat ananasul si ardeiul rosu cubulete, ciupercile Portobello le-am feliat, iar frunzele de ceapa le-am taiat bucati de aprox 2 cm lungime. Intr-o tigaie am pus pieptul de pui sa se prajeasca putin. Dupa ce s-a rumenit usor carnea, am pus-o intr-un castron.

In alta tigaie am calit ardeiul, ciupercile si ceapa verde. Ananasul l-am calit 3-4 minute separat de legume, apoi am adaugat carnea si am lasat sa se caleasca impreuna. Dupa alte 5 minute am adaugat legumele si o cescuta de apa peste carne si le-am lasat pentru putin timp pe foc, pana cand a scazut apa. Am servit alaturi de orez brun si salbatic.

 

RETETA IN IMAGINI

Pui cu legume si ananas-0
Pui cu legume si ananas-1
Pui cu legume si ananas-2
Pui cu legume si ananas-3
Pui cu legume si ananas-4
Pui cu legume si ananas-5

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

06.04.2012, 09:05

bun

bucatarimcudiana 1

06.04.2012, 10:16

interesanta, cred ca este ffff buna combinatia cu ananas

alldaycooking 1

06.04.2012, 15:48

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04