Pui cu macaroane

de cristeena20 in Pui, 17 Feb 2014 | 23067 vizualizari

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

17.02.2014, 14:43

bune

cristeena20 1

17.02.2014, 14:44

multumesc bia

mihaelar63 1

17.02.2014, 14:53

Eu fierbeam doar pastele din orez dir4ect in sos . Apoi am invatat de la prietenul nostru Radu Popovici sa pun pastele fierte in sos sa stea sa se imbibe. Pe viitor incerc si eu varianta ta Intr-o perioada mai transam si eu asa .
Imi pare tare amuzant cum suna ce e scris pe punga de paste ,, Cotovelinhos'' si repet ca o papagalita - ce inseamna )))

Alina26 1

17.02.2014, 14:57

MotanLaOale 1

17.02.2014, 14:58

_Alina_ 1

17.02.2014, 14:59

Pushaa 1

17.02.2014, 15:03

cristeena20 1

17.02.2014, 15:06

Miha, cotovelho insemana cot cotovelinhos e diminutivul...coate mici..(cotisoare)

cristeena20 1

17.02.2014, 15:06

multumesc1

kukibella 1

17.02.2014, 15:14

portiadelumina 1

17.02.2014, 15:15

Simplu, uşor, gustos!

tiby 1

17.02.2014, 15:44

bun..

babi5 1

17.02.2014, 15:51

gaby_gabytza 1

17.02.2014, 15:51

buuuun

Corinuta 1

17.02.2014, 16:06

Super, cu pui de casa mai ales!

Lavinia 1

17.02.2014, 16:15

Pe mine bunica mea m-a invatat ca ies mult mai bune daca le fierb in sos delicioase

cristeena20 1

17.02.2014, 16:35

Multumesc!! Lavi, asa e..sunt mai gustoase asa in sos!!!

Corinuta, prefer puiul de casa ..nu se compara cuc el din magazin (desi nici ala nu e de lepadat) . Eu am noroc ca primesc de la tara periodic si am congelatorul plin de ei..

laura_n 1

17.02.2014, 17:54

yuuum! o sa incerc si eu sa le fierb in sos

diaconta 1

17.02.2014, 18:49

o mancare care-mi place tare mult

Rocsi 1

17.02.2014, 19:24

Ce bun

MIUTA 1

17.02.2014, 22:57

deyutzky 1

18.02.2014, 07:06

imi place cum arata! as manca o portie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan