Pui cu mamaliguta si spanac

de simona72 in Pui, 30 Sep 2013 | 4540 vizualizari

 

Din gama retetelor rapide si delicioase....

 

INGREDIENTE

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mamaliguta si spanac:

Intr-un castron punem sosul de rosii, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, oregano si ulei de masline. Amestecam compozitia si punem pulpele spalate in sos. lasam 10-15 minute la frigider.

Pt mamaliga: punem apa sa fiarba cu un praf de sare, iar cand apa fiebe adaugam faina de malai in ploaie. Lasam sa fiarba si din caind in cand amestecam cu telul.      

Punem o tigaie pe foc, fara sa punem nimic in ea, iar cand s-a incins adaugam carnea de pui cu tot cu sos. Frigem carnea la foc iute spre mediu, pana este patrunsa si sosul a scazut. Servim bucatile de carne de pui cu 1-2 linguri de spanac, iar mamaliga dupa ce s-a facut o punem in castronele mici unse cu putin unt. Asezam mamaliguta in farfurie alaturi de celelalte cu o lingura de branza de oare sfaramata.   Pofta buna!!

TIPS-URI

1

daca sosul de pe carne scade prea repede si carnea nu este facuta, mai reduceti din foc si puneti capac

2

un pahar de must merge alaturi de mancarica

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mamaliguta si spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii pe "pat" de cartofi