Pui cu mango

de Ela68 in Pui, 24 Ian 2013 | 3924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe dezosate si curatate de piele ( au avut 450 gr )
  • ulei pentru calit
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • ghimbir cat o nuca
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1 mango mare
  • 1 morcov mic
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri orez basmati
  • condiment 7 piperuri sau piper negru, sare
  • sos de soya
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mango:

Se taie carnea cubulete si se caleste in ulei. Cand e rumenita, se adauga sare si piper Pregatim inte timp legumele. Ghimbirul il curatam si-l dam pe razatoarea mica. Ardeiul gras il taiem julienne. Curatam mango si il taiem patratele. Morcovul il vom da prin razatoare la momentul potrivit. Pentru ca nu am disponibil decat un wok, am scos carnea si am pus-o deoparte. Tocam ceapa marunt si o punem la calit, la foc iute 30 secunde. Apoi usturoiul maruntit si ghimbirul ras si mai lasam 1 minut tot la foc iute. Adaugam morcovul ras, ardeiul si mango, amestecand continuu. Totul se va face la foc iute. Condimentam cu 7 piperuri, soya si mai lasam inca un minut, sa se patrunda aromele.

Orezul il fierbem separat si-l adaugam la sfarsit impreuna cu carnea si patrunjelul tocat.Orezul se poate servi si separat, insa mie imi place sa-l amestec cu totul.

TIPS-URI

1

cine doreste, poate servi orezul separat, fara a-l amesteca in legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mango" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu mango