Pui cu mango

de Ela68 in Pui, 24 Ian 2013 | 1170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe dezosate si curatate de piele ( au avut 450 gr )
  • ulei pentru calit
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • ghimbir cat o nuca
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1 mango mare
  • 1 morcov mic
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri orez basmati
  • condiment 7 piperuri sau piper negru, sare
  • sos de soya
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mango:

Se taie carnea cubulete si se caleste in ulei. Cand e rumenita, se adauga sare si piper Pregatim inte timp legumele. Ghimbirul il curatam si-l dam pe razatoarea mica. Ardeiul gras il taiem julienne. Curatam mango si il taiem patratele. Morcovul il vom da prin razatoare la momentul potrivit. Pentru ca nu am disponibil decat un wok, am scos carnea si am pus-o deoparte. Tocam ceapa marunt si o punem la calit, la foc iute 30 secunde. Apoi usturoiul maruntit si ghimbirul ras si mai lasam 1 minut tot la foc iute. Adaugam morcovul ras, ardeiul si mango, amestecand continuu. Totul se va face la foc iute. Condimentam cu 7 piperuri, soya si mai lasam inca un minut, sa se patrunda aromele.

Orezul il fierbem separat si-l adaugam la sfarsit impreuna cu carnea si patrunjelul tocat.Orezul se poate servi si separat, insa mie imi place sa-l amestec cu totul.

 

TIPS-URI

1

cine doreste, poate servi orezul separat, fara a-l amesteca in legume.

RETETA IN IMAGINI

Pui cu mango-0
Pui cu mango-1
Pui cu mango-2
Pui cu mango-3
Pui cu mango-4
Pui cu mango-5
Pui cu mango-6
Pui cu mango-7
Pui cu mango-8

COMENTARII (17)

mamaieelena

mamaieelena 1

24.01.2013, 23:50

bun

Panacris

Panacris 1

07.05.2014, 20:11

Ela68

Ela68 1

07.05.2014, 23:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24