Pui cu marar si ciuperci

de susu in Pui, 13 Iun 2011 | 2130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui sau curcan
  • 1 kg ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 legatura de marar
  • putin patrunjel
  • Ulei de masline
  • Praf de curry
  • Boia
  • Piper
  • Vegeta
  • Sos de soia
  • 1 cana orez cu bob lung
  • 1 nuca de unt
  • Supa de carne
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu marar si ciuperci:

Pieptul se taie cubulete si se “maseaza” cu condimente si putin ulei de masline. Se lasa acoperit la frigider pana a doua zi cand se prepara. Ceapa si ardeiul se toaca marunt, ciupercile se feliaza iar morcovul se da prin razatoarea mica. Dupa calirea cepei se adauga carnea si ardeiul iar la sfarsit ciupercile. Adaugam marar tocat, putin patrunjel, sos de soia si condimente dupa gust. Stingem cu putina supa cat s-o acopere si dam la cuptor. Intre timp punem la fiert o cantitate dubla de supa la o cana de orez. Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare, zeama de lamaie si orezul care a fost calit separat. Se lasa pe foc mic acoperit cu folie de aluminiu pana infloreste. Spre sfarsit se adauga si unt pentru gust. Se serveste tocanita pe un pat de orez

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui cu marar si ciuperci 110163
retete culinare - Pui cu marar si ciuperci 110164
retete culinare - Pui cu marar si ciuperci 110165
retete culinare - Pui cu marar si ciuperci 110166
retete culinare - Pui cu marar si ciuperci 110167
retete culinare - Pui cu marar si ciuperci 110168
retete culinare - Pui cu marar si ciuperci 110169
retete culinare - Pui cu marar si ciuperci 110170

COMENTARII (14)

deyutzky 1

14.06.2011, 20:01

adry88 1

15.06.2011, 16:37

ionela2682 1

15.06.2011, 17:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21