Pui cu nuca de cocos

de Miha in Pui, 3 Feb 2010 | 3164 vizualizari

COMENTARII (19)

madi_marin 1

03.02.2010, 18:35

trebuie sa fie interesanta combinatia.....imi place ...si imi place si aranjamentul....tii si cursuri? ca ma inscriu....

rivka 1

03.02.2010, 18:38

rivka 1

03.02.2010, 18:39

si zi tu la riv cand vine Z acasa...ii seresti mancarea asa pe farfuria aia kinky patrata si fata de masa rosie?
sau astea is pt noi pt poza numa?

mama mama, ce frumos!

ANCA 1

03.02.2010, 19:02

Rivkaaaa ..arata intr-adevar, foarte bine, Miha!

Miha 1

03.02.2010, 19:13

Rivka, bineinteles ca asa il servesc. Am si un evantai cu care ii fac vant. Si din cand in cand ii aduc special si o maseuza profesionnista.

Teo 1

03.02.2010, 21:41

Ehei, mai incet cu rasfatul!

Miha 1

03.02.2010, 22:02

Madi, nu tin cursuri, dar as putea incepe cu tine daca te oferi. Dar tu esti o fata talentata, ce-as putea eu sa te mai invat?

madi_marin 1

04.02.2010, 10:20

ma ofer....ma primesti? ei.....intotdeauna mai avem ceva de invatat,nu?

Sylvia 1

04.02.2010, 10:27

Super arata

Miha 1

04.02.2010, 11:01

Madi, te primesc. Ne invatam reciproc. Eu sa stii ca sunt cuminte si foarte serioasa si prostioare n-am sa te invat.

Miha 1

04.02.2010, 11:02

Multumesc Silvia!

Oana 1

04.02.2010, 15:57

Mai, ce bunatate Imi place mult cum arata pilaful

madi_marin 1

04.02.2010, 18:09

Miha...si eu sunt foarte cuminte....da o prostie mica....trebuie sa te invat....deci sunt si neserioasa cateodata......glumesc bineinteles.....sau nu....

rivka 1

10.02.2010, 21:08

am facut si eu vineri seara, mie mi-a placut mirosea in casa ca prajitura
am facut cu cartofi prajiti dar la barbat nu i-a placut a dat crusta jos

Miha 1

10.02.2010, 22:40

Rivka si al meu la fel a facut. Dar el e dusman declarat al nucii de cocos.

rivka 1

10.02.2010, 23:02

mie mi-a placut dar a meu a zis dupa ce a mancat: oke, cel mai mult imi place varianta clasica cum il faci tu...(deci cu piper, paprika, sare, etc).
mie mi-a placut sincer...

epurasha2bb 1

16.02.2010, 15:35

super arata! am facut si eu prima data dar le-am prajit in ulei si nu mai e la fel.A doua oara am facut asa la cuptor cum zici tu si e alta treaba!

Miha 1

16.02.2010, 19:17

Prajit in ulei n-am facut.

lia maria 1

26.02.2010, 16:49

Foarte interesant , cu nuca de cocos nu am mai facut niciodata...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu mustar si smantana